mandag 27. juni 2011

Politikk:
Registrerer at kommunestyret går inn for utvidelse av vannverket i Øvre Salangen. Dvs at det startes arbeid med vann til hele Masterbakksia. Gledelig!
Prosjektet er delt i tre deler: Alternativ 1 e fra Masterbakk til Gaddskog medberegna Grimstad. Alternativ 2 e fra Masterbakk til Skyssmo og alternativ tre e fra Gaddskog te Svartdalen.
Registrere også at arbeiderpartiet sine representanta e veldig aktiv på talerstolen (det e jo valg te høsten). De e veldig for start på vannverket, men de foreslår at alternativ to får vann først. Grunnen e at de faktisk fri for vatn!?
Gledelig at AP e så for at det bli vann for alle, men alternativet som kommunestyret går inn for e som eg forstår det at både alternativ 1 og 2 bli tatt med i første prosjektperiode.
Registrere at vi på alternativ 2 ikkje har ropt høgt nok etter vatn? Eller så e det nåkka AP medlemman ikkje har fått med seg?
Vinteren 2010 var faktisk fra Elvevoll til Øvervatn fri førr vatn. Gaddskog va ikkje fri førr vatn, men det va fordi vi brukte vaskevatn omigjen fra fjøsen til å skylle ned i doet, minimalt med dusjing og klesvask. Skyllevatn fra klesvask og dusj ble tatt vare på og brukt til å skylle ned i doet. Pappa hogde tømmer og demma for elva ved Fossen slik at eva ikkje skulle stevle mot Gaddskog. Altså mykkje mykkje arbeid førr at vatnet ikkje skulle bli borte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar