tirsdag 31. mai 2011

Ser man det, ser man det...
Heldigvis veit eg at andre blogspotbloggera har hatt problemer med å logge seg på bloggen ellers hadde eg trudd at også denna bloggen va infisert av virus og hadde kommet te å sletta den. Iallefall no fungere den enn så lenge...
Vi har ahtt et nydelig vårvær med sol, regn og varme. Det har grøntes veldig fort! Pappa hold på med våronna, Stein riv Pettersenhuset, poteten e sett og sauan e kommen seg ut og opp i Sætra.
Søndagen gjekk Stein m fam, mamma, eg og hundan te Fjellmoen med Sigurd i vogna på sin aller første trimkassetur. Artig! Flott ver den dagen så Sigurd fekk krype på plattingen ute. Han e veldig oppmerksom på ka hundan gjør og de e oppmerksom på han også. Moria har utpekt han til sin nye lekekamerat. Ho la ballen sin forsiktig foran han, så snill! Og Sigurd på sin side har tydeligvis observert at Moria leke med pinna førr han rakte fram en pinne tell ho! Tenke de kjem te å få en god kjemi når han veks tell!
Ellers va vi på nest siste kursdag med Dogdiggers. Vi viste targetoverføring med snutetarget på post it lapp på bildøra mi. Når eg fjerna post it lappen fortsatte Moria å dytte på bildøra. Viste også fram ryggen ved vegg med avstandsbelønning foran oss. Moria rygga flott i posisjon, rett bak og med kontakt! Kjempeframgang på rygginga med den magiske avstandsbelønninga!! Jippi!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar