torsdag 27. januar 2011

Agilitytrening i går som sagt. Ragnvald og Per Eirik hadde satt opp en hoppteknikkbane, så da ble det til at vi og trente hoppteknikk. Øvelsen var fem hopphinder etter hverandre med fem fots avstand mellom hvert hinder. Belønning var utlagt til Moria foran hinderrekka; ei skål med pølsebiter. Moria vil jo helst ta raskeste veien til belønninga. Det viser seg gang på gang. Moria si løsning denne gangen var å ta sats etter nest siste hinder og hoppe over de to siste hindrene og rett i godbitskåla. Regne med ho va fornøyd med løsninga si! ; D. Målet mitt med øvelsen var derimot at ho skulle hoppe gjevnt over alle hindrene. Derfor klødde vi oss litt i hodet. Hva gjør vi nå? Løsninga ble at vi økte lengden mellom hindrene til 7 fot og jeg stilte meg ved slutten av hopprekka. Da ble øvelsen slik vi hadde tenkt. Fortsettelse på denne øvelsen er for vår del å minske avstanden til vi kommer til fem fot slik som opprinnelig satt opp.
Neste øvelse satte vi opp likens bortsett fra at avstanden mellom de to siste hindrene ble 10 meter. Da skulle hundene hoppe et mellomhopp mellom hindrene selv om det ikke var et hinder der. Den øvelsen gikk bra for Moria.
I kveld er det årsmøte i ØSIL, så da får vi håpe det dukker opp så mange at det kan bli et gyldig valg. Vi har iallefall kandidater til alle nyvalg, så valgkomiteen har som sagt gjort en god jobb!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar