onsdag 11. juli 2012




Stein har invistert i pressa, pakkar og slåmaskin. Slutt på hesjing og venting på at andre skal slå i baller for han. Stein og pappa starta slåtta på mandag med å slå og pakke i baller.
Ellers har Moria og jeg fått trent litt. Mandagen var vi på jakttrening og fikk trent med Emma, endelig!! Moria fekk enkeltmarkeringer. Ho måtte være rolig før ho fekk dummykastet. Etter 6 repitisjona, prøvde vi en dobbelmarkering, men da kom ganle synder fram igjen. Moria prøvde å bytte dummyene, så da ble det tilbake til enkelmarkering igjen.
I går var det slalomtrening ilag med Per Eirik og Kalle. Moria tokgode  innganger fra begge sider. Pinnene ble gradvis flyttet til mellomrommet var så stort som slalompinnene skal være, men med ei lita åpning på pinnene. Pinnene vi trener med er så lette at bøllemoria tar dem med seg når hun passerer dem., slik at hun springer kun rett fram, hun slipper å svinge. Skal prøve Ragnvald sine noe tyngre pinnestativ til helga, forhåpentligvis!
Meen det som var enda bedre med treninga i går, var at Moria ga full pinne etter ballen og inn igjen til meg med ballen klar til ny repitisjon! Oppdaget for en tid siden at hun var stiv i nakke og hoftepartiet.Hun var dorsk på trening og gikk mye i passgang på tur i nedoverbakke for å avlaste kroppen. Hun fikk da tilskudd i form at glykosamin eller Samin som produktet heter. Hun har fått en halv tablett morgen og kveld i nesten tre uker. Produktet fås kjøpt på apoteket og er beregnet på giktbrudne mennersker, men funker altså flott på hunder også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar