onsdag 1. februar 2012

Agilitytrening i går. Trente på slalominnganger. Inngangene fra høyre (sett forfra) er vel bortimot perfekte nå. Moria tar inngangen fra spiss vinkel og når belønninga er avslutta, så søker hun opp og gjennomfører inngangen umiddelbart og med god fart og flatentusiasme. inngangene fra venstre må jeg presse henne litt opp mot pinnen hun skal runde, så vinkelen er ikke så stor, men hun utfører øvelsen med fart også på denne siden. Artig! Hun begynner tydeligvis å skjønne øvelsen sålangt.

Ellers er husbygginga kommet langt; elektrikerne og rørleggerne har arbeidet i huset (usikker om de er helt ferdige). Den vannbaserte oppvarminga er iallefall prøvd og virker. Snekkerene er begynt å dele av både i 1. og 2. etasjen.

Ellers er vi kommet til første februar, men fortsatt lite sny. Jeg er mest bekymret for at vatnet skal fryse, men hadde også vært deilig med skitur på sny. No e det så hardt i skogen at vi går bære på føttern på tur.

Skal lage middag no før seinvakt.

2 kommentarer:

  1. Næ! Det må vel være Qoralle som er avbildet?

    SvarSlett
  2. ja, husker ikke helt, men er fra Øvre salangen, treningshelg og det likner mistenkelig! Var et veldig fint bilde forresten. Viser den gode hoppteknikken hennes.

    SvarSlett